Random Article


Nieuwe Samurai Jack-televisieserie komt eraan in 2016

 


Posted 02/12/2015 by

Vers van de pers! Adult Swim, een programmatieblok van Cartoon Network, onthulde zonet dat het werkt aan een vervolg op de bejubelde animatieserie Samurai Jack. Het verhaal van de titulaire strijder die door de kwaadaardige Aku naar de toekomst wordt gekatapulteerd, begon in 2001 als creatie van  Genndy Tartakovsky. De serie, gekenmerkt door zijn typische animatiestijl en Oosterse invloeden, liep in 2004 onverwacht ten einde. Hoewel IDW de afgelopen jaren een gelijknamige comic uitbracht die een vervolg breide aan de serie, is nog onbekend of deze kortverhalen nu wel of niet tot het canon behoren. Dit officiële vervolg op het kleine scherm komt er in 2016 aan en belooft dan eindelijk het langverwachte einde van Jack’s tocht in te luiden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.