Posted 25/11/2015 by Arno in Comic Cons
 
 

FACTS gaat voor twee edities per jaar – in april en oktober


FACTS, de grootste Vlaamse Comic Con, gaat voor twee edities per jaar en opent de deuren zowel in april als oktober 2016. Dat maakte de organisatie vandaag bekend.

FACTS 2015 – de eerste editie onder de nieuwe eigenaars Artexis Easyfairs – verwelkomde in september meer dan 45.000 fans en was tijdens zijn 25ste editie groter dan ooit. Op vraag van het steeds groeiende aantal bezoekers organiseert FACTS in 2016 ook een voorjaarseditie op 2 en 3 april in Flanders Expo, Gent.

Dat betekent dat het drukke maanden worden voor de beursgangers. Dutch Comic Con 2016 vindt de week eerder plaats in Utrecht, terwijl het einde van de maand april garant staat voor een nieuwe editie van Antwerp Convention. Deze beide beurzen hebben sinds enige tijd dezelfde eigenaars als FACTS.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.