Random Article


Colton Haynes keert terug naar Arrow in Seizoen 4

 

Posted 20/11/2015 by

De fan-favoriete acteur Colton Haynes die meerdere seizoenen op The CW’s Arrow de rol van Roy Harper/ Arsenal als Green Arrows sidekick vertolkte, bevestigde zonet op Twitter zijn langverwachte terugkeer. Aan het einde van het derde seizoen van de huidige langstlopende superheldenreeks gaf Roy Harper immers zijn dubbelleven op en verliet Star(ling) City voorgoed. Of niet? Zo keert Haynes immers terug in de twaalfde aflevering van het huidige seizoen.

De Amerikaanse acteur zette zijn televisiecarrière bewust op een laag pitje om in Hollywood diens kans te wagen. Na zijn rol in de recente blockbuster San Andreas naast onder andere Dwayne “The Rock” Johnson blijkt Haynes zich nu gelukkig te bedenken. Ook uitte hij interesse om in andere DC Comics’ spin-offs zoals The Flash te spelen. Wanneer Haynes terugkeert, is voorlopig onbekend, maar zijn terugkeer moeten we nu alvast niet meer in twijfel trekken.

Het vierde seizoen van Arrow valt momenteel te bekijken op de Amerikaanse zender The CW.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.