Random Article


Gary Erskine en Lee Townsend komen naar Comic Con Brussels 2016

 

Posted 18/11/2015 by

De afgelopen weken loste de organisatie achter het nieuwe Brussels Comic Con heel wat nieuwe namen. Concreet werden maar liefst vier internationale tekenaars aangekondigd voor de Artist Alley. De grootste naam die momenteel op het lijstje prijkt, is zonder twijfel Gary Erskine. De artiest achter onder meer Judge Dredd bij 2000 AD en Knights of Pendragon, kwam eerder dit jaar nog naar FACTS en zal nu op Comic Con Brussels een workshop aanbieden. Ook Lee Townsend (2000 AD,  Spectacular Spider-Man Adventures) alsook het creatieve team achter de recente Enemies-hardcover, Jaba Mathieu & Sozyone Gonzalez, zullen voor deze eerste editie aanwezig zijn.

Comic Con Brussels gaat door op zaterdag 19 maart en zondag 20 maart 2016 en vindt plaats in Tour & Taxis te Brussel

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.