Random Article


Ridley Scott onthult Prometheus Sequel als Alien: Covenant

 

Posted 16/11/2015 by

Niet Alien: Paradise Lost, maar Alien: Covenant wordt de titel van de sequel op Prometheus. Dat onthulden regisseur Ridley Scott en 20th Century Fox. Ook werd er een logo en een officiële synopsis vrijgegeven voor de film die belooft Prometheus (2012) en de eerste Alien (1979) met elkaar te verbinden.

De synopsis klinkt vrij simpel. De crew van het kolonieschip Covenant strandt op een verlaten planeet. De wereld lijkt aanvankelijk een paradijs, maar is in feite een donkere plek met duistere geheimen. Wie ook op de planeet vertoeft is David, de synthetische mens en overlevende van de gedoemde Prometheus-missie dewelke in de film gespeeld werd door Michael Fassbender.

Alien: Covenant wordt de zesde film in de Alien/Prometheus-saga en zal in oktober 2017 in de zalen verschijnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.