Posted 16/11/2015 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #37: Alles (maar echt alles) over 2000 A.D.

Podcast37

#37: Gaze into the Fist of Dredd

Tsjoeke tsjoeke tsjoeke tsjoeke… BLAM! BLAM! BLAM! De pod-trein wacht voor niemand, zelfs niet voor onze eigen Mighty Tharg (als je Malkavian mist, vermeld het in de comments). De vuurdoop van een nieuwe gast pod-o-naut betekent meteen één van de hevigste BFPs tot nu toe (dat is BrainFreezePodcast, creep!). Het onderwerp werd al meer dan eens aangesneden in diverse rubrieken nieuws en gelezen in voorgaande pods, maar deze keer is het menens. Prepare for the Thrillpower! En wellicht zijn de pod-o-nauten er niet eens mee klaar.

Simon verzoekt u ook vriendelijk doch dwingend om nog eens zijn  review van Guillermo del Toro films en zijn bespreking van Texas Chainsaw Massacre erbij te halen en in stilte te lezen. IN STILTE! Daarna kunnen we verder.

Comics: Slaine in verschillende incarnaties door Pat Mills, Simon Bisley en Clint Langley, Jaegir: Beasts Within door Gordon Rennie en Simon Coleby en Blade of the Immortal door Hiroaki Samura.

Met: Simon, Bastion en nout.itunes

Tijdcodes

  • 02:52 – een extra lange fout van nout 
  • 11:52 – review Crimson Peak
  • 26:10 – Nieuws Gunnar Hansen overleden – – – 28:05 Arrow Films Horror Project 
  • 33:21 – Main Event: The Infinite Thrills of 2000 A.D. 
  • 01:59:19 – Gelezen >> Slaine – – – 02:01:20 Jaegir The Beast Within – – – 02:04:40 Blade of the Immortal 


Wedstrijd

Met elke Brainfreeze Podcast kan je een comic winnen. Reageer gewoon op deze post. Ook deze keer zal het een verrassing zijn uit de onuitputtelijke voorraad van Malkavian

Heb je bovendien een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Laat het weten in de comments!

Drinkie de Dronkaard wint Lady Death hardcovers door Pulido & friends.  Proficiat Drinkie (voor de naam alleen al ;)! Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be en hij belandt ooit wel bij jou in de bus. Malkavian gaat alle winnaars nog eens opzoeken, opsommen en proberen contacteren. Won jij een comic tijdens een vorige podcast, laat het via een comment of een mail zeker weten & zeg erbij welke. Geef ook een adres. Hij houdt zeker woord!

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.