Random Article


Video: Ryan Reynolds viert Halloween als Deadpool

 


Posted 04/11/2015 by

Naar goede gewoonte heeft Ryan Reynolds die de titulaire held in de opkomende superheldenfilm Deadpool zal vertolken, Halloween, net zoals eerdere feestdagen, erg toepasselijk gevierd. De Canadese acteur maakte immers gebruik van zijn eigen outfit als Marvel’s Merc With a Mouth, bovendien een van de officiële filmprops die Reynolds eerder toegaf gestolen te hebben, en ging zo op avontuur met een wel erg jonge brigade X-Men. Samen met de uitspraak “Dear Fox, stop changing the timelines. It’s confusing the audience.“, een duidelijke hint naar filmstudio 20th Century Fox en hun opruimpraktijken in X-Men: Days of Future Past, zond hij eerder deze week al een foto de wereld in. Nu verspreidde de acteur dan de volledige video met alweer een hilarische promotiecampagne voor Deadpool!

Ryan Reynolds, die ons al enige tijd geïnteresseerd hield met promotiemateriaal via sociale media, vertolkt opnieuw (na de terecht uit de continuïteit gewiste X-Men Origins: Wolverine) Deadpool/Wade Wilson en belooft het titulaire personage deze keer wel alle eer aan te doen. De Canadese acteur wordt in de eerste soloprent rond de Merc With A Mouth bijgestaan door een reeks obscure mutanten, waaronder Morena Baccarin als CopycatGina Carano als Angel Dust en Ed Skrein, die antagonist Ajax vertolkt. Dat de film ondanks een relatief klein budget, toch een succes lijkt te worden, maakte de traileralvast duidelijk. Chimichangas!

20th Century Fox brengt Deadpool op 10 februari 2016 in de zalen. De R-rated prent behoort tot het X-Men-filmuniversum en wordt geregisseerd door Tim Miller. Het script wordt dan weer verzorgd door Rhett Reese (Zombieland).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.