Posted 28/10/2015 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #36: Doctor Who

 

Podcast36

#36: Doctor Who

Elke goeie journalist weet het: wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe? Maar sinds de TV bestaat, is die eerste vraag voor bepaalde nerds voldoende om oneliners te spuien, veel te grote sjaals te dragen en met aan elkaar geplakte vorken naar elkaar te zwaaien. Maar niet alle pod-o-nauten zijn even gemakkelijk overtuigd. Daarom nemen ze je mee, in de Tardis, door de wondere werelden van de verschillende regeneraties (van de laatste jaren tenminste) van Doctor Who.

Comics: Dr Strange #1 door Jason Aaron & Chris Bachalo, Free Country: A tale of the Children’s Crusade door Neil Gaiman, Peter Gross, Peter Snejbjerg en meer en Bloodshot Reborn #5 door Matt Kindt & Raul Allen.

Met: Malkavian, Pablo en noutitunes

Tijdcodes

  • 03:21 – Fout van nout 
  • 07:22 – Nieuws >> 07:35 Megazine 25 jaar – – – 13:14 The Martian – – – 23:47 WPG – – – 30:07 Star Wars trailer 
  • 37:10 – Main Event: Doctor Who 
  • 01:37:45 – Gelezen >> 01:37:58 Doctor Strange #1 – – – 01:42:31 Free Country: A Tale of the Children’s Crusade – – – 01:48:07 Bloodshot #5 


Wedstrijd

Met elke Brainfreeze Podcast kan je een comic winnen. Reageer gewoon op deze post. Je maakt kans op een verrassing

Heb je bovendien een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Laat het weten in de comments!

Derr Sick wint NY Four en Five door Brian Wood en Ryan Kelly.  Proficiat Derr Sick! Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be en hij belandt ooit wel bij jou in de bus. Malkavian gaat alle winnaars nog eens opzoeken, opsommen en proberen contacteren. Won jij een comic tijdens een vorige podcast, laat het via een comment of een mail zeker weten & zeg erbij welke. Geef ook een adres.

Feedback

Dank je voor de opmerkingen, aanmoedigingen en punten van kritiek. We lezen alles, zelfs als we niet reageren.

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.