Random Article


Eerste Artwork en Synopsis voor “Harry Potter and the Cursed Child” onthuld

 


Posted 23/10/2015 by

cursed-child-570x320

Na heel wat speculatie en vage geruchten is er eindelijk wat concrete informatie over het achtste Harry Potter-verhaal. Het tweedelige toneelstuk, getiteld Harry Potter and the Cursed Childzal in de zomer van 2016 opgevoerd worden in het Palace Theathre in London’s West End en wordt een officieel vervolg op de populaire boekenserie. De ticketverkoop voor het langverwachte toneelstuk gaat op 28 oktober van start. De synopsis voor het verhaal geschreven door J.K Rowling John Tiffany en Jack Thorne, luidt als volgt:

Het was altijd moeilijk om Harry Potter te zijn en dat is er ook niet veel makkelijker op geworden sinds hij zowel een overwerkte werknemer bij het Ministerie voor Magie, een echtgenoot alsook vader van drie schoolgaande kinderen is.

Terwijl Harry opnieuw opgezocht wordt door het verleden dat hem maar niet loslaat, moet zijn jongste zoon Albus de zware last van de familie-erfenis die hij nooit wou, op zijn schouders torsen. Wanneer het verleden en heden bovendien in elkaar overgaan, moeten vader en zoon accepteren dat de duisternis uit de meest onverwachte plekken kan opdoemen…

Het achtste verhaal in de Harry Potter-reeks, in de vorm van een tijdelijk toneelstuk, verschijnt in de zomer van 2016

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.