Posted 21/10/2015 by Killian in Tv/Film
 
 

Niemand ontsnapt aan Back to the Future Day!


Technisch gezien viert Back to the Future een feest in drie bedrijven. Het is 30 jaar geleden dat de eerste film in de bioscoop verscheen, 25 jaar sinds de laatste en vandaag, 21 oktober, is dan ook nog eens Back to the Future-dag. De dag dat Marty McFly (Michael J. Fox) arriveert in 2015 zoals dat was te zien in Back to the Future II (1989).

En Back to the Future Day is werkelijk overal. Wanneer USA Today de voorpagina van zijn huidige editie aanpast als hommage aan de voorpagina zoals deze in Back to the Future II voorbij kwam en zelfs de BBC aandacht besteedt aan wat deze tweede film juist voorspelde over 2015, dan weet je dat je hier als medium weinig maar kan toevoegen.

Op Brainfreeze krijgen jullie uiteraard nog een review van IDW’s nieuwe Back to the Future-comic die vandaag in de rekken ligt en hebben we een collectie van de beste Back to the Future internetmemes die vandaag de ronde doen.

hyc0z

back to the future 2015

download (1)

post2

6dbb71f1d78e55e9b1bf0bb4d3ae455e

wilders back to the future

bttfmeme

eucxWac

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.