Posted 18/10/2015 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #35: Guilty Pleasures

Podcast35

#35: Guilty Pleasures

In elke goeie collectie zit ook een sectie met minder presentabele, onder-de-toonbank comics. Groezelige boekjes waarin gespierde mannen elkaar niet afrossen, maar gewone mensen misschien simpelweg lief voor elkaar zijn. Je favoriete pod-o-nauten gaan op zoek naar een werkbare definitie en hun eigen favoriete guilty pleasures. Ze doen verbazingwekkende ontdekkingen over hun collectie, hun companen en zichzelf. Zullen ze ooit nog dezelfde zijn? (spoiler: ja)

Comics: Midnighter #3 door Steve Orlando & ACO, Bacchus Omnibus vol 1 door Eddie Campbell en Rumble vol 01 door John Arcudi & James Harren.

Met: Malkavian, Pablo en noutitunes

Tijdcodes

  • 03:06 Fout van nout 
  • 05:01 Nieuws >> 05:19 — Dark horse Moebius; 12:30 — NYCC; 15:47 — WPG; 22:40 — Jessic Jones gratis digitale comic; 23:58 — Comicblitz
  • 29:17 Main Event: Guilty Pleasures 
  • 01:23:40 Gelezen>> 01:23:52 — Midnighter #3; 01:33:31 — Bacchus Omnibus vol 01; 01: 38:52 — Rumble vol 01 

LadyDeath-BoundlessWedstrijd

Met elke Brainfreeze Podcast kan je een comic winnen. Reageer gewoon op deze post. Je maakt deze keer kans op twee Hardcovers van Lady Death (bij Boundless) door Brian Pulido en meer

Heb je bovendien een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Laat het weten in de comments!

Lars Peeters wint Green Lantern Rebirth door Geoff Johns en Ethan Van Sciver.  Proficiat ! Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be en hij belandt binnenkort bij jou in de bus. (Binnenkort is beetje relatief, aangezien Malkavian enorm achter zit met het versturen van de Podcast prijzen. Het is de FOUT van Malkavian, maar het komt in orde. Hij gaat alle winnaars nog eens opzoeken, opsommen en proberen contacteren)

Feedback

Dank je voor de opmerkingen, aanmoedigingen en punten van kritiek. We lezen alles, zelfs als we niet reageren.

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.