Random Article


Marvel’s Thor: Ragnarok vertelt duister verhaal, bevat mogelijk Hulk en Valkyrie

 

Posted 14/10/2015 by

UPDATE: Ondertussen raakte bekend dat Mark Ruffalo als Hulk inderdaad een grote kanshebber is voor een rol in Thor: Ragnarok en bevestigd zou zijn voor de derde Thor-film.

Met Marvel‘s recente aanpassingen aan diens filmschema steken opnieuw allerlei interessante geruchten de kop op. Ditmaal rond Thor: Ragnarokhet sluitstuk van de trilogie rond ieders favoriete Asgardiaanse dondergod. Vermoedelijk zou de eerste versie van het script door Christopher Yost en Craig Kyle te duister zijn voor Disney, waardoor regisseur-scenarist Taika Waititi, bekend van eerder komische (kort)films, aan boord werd gehaald. Samen met een nog onbekende schrijver is het dus aan hem om de prent wat op te monteren en de goedlachse stijl van de vorige films niet geheel te laten wegebben.

Marvel-Comics-Valkyrie

Bovendien zouden niemand minder dan de Hulk, uiteraard opnieuw vertolkt door Mark Ruffalo (The Avengers, Avengers: Age of Ultron), en de Asgardiaanse Valkyrie, in de comics frequent lid van de Defenders en Secret Avengers, de film vervoegen. In de Noorse mythologie, alsook in Marvel’s comicbookuniversum, vervoeren de Valkyries, of Walkuren, gevallen strijders naar Valhalla om daar te wachten tot de grootse eindstrijd op Ragnarok, het einde der tijden. Eerder lekte er al concept-art uit van Valkyrie als test voor Thor: The Dark World. Hoewel er tot nog toe geen enkele hint was naar de Hulk of deze eerder mythologische richting voor Ragnarok, zou het aansluiten bij de eerdere geruchten van de afwezigheid van de groene gigant op Aarde en mogelijke tocht in de ruimte.

Marvel’s Thor: Ragnarok stormt op 3 november 2017 de bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.