Posted 12/10/2015 by Killian in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Win Duotickets voor The Last Witch Hunter


Vanaf 21 oktober draait bij ons The Last Witch Hunter in de bioscoop, de nieuwe bovennatuurlijke fantasy actiethriller van Breck Eisner met Vin Diesel in de hoofdrol, gebaseerd op Diesels eigenste Dungeons & Dragons-personage. Samen met Belga Films geeft Brainfreeze 5 duotickets weg. Deze tickets zijn geldig in eender welke Belgische bioscoop.

Onze moderne wereld herbergt vele geheimen, maar geen enkel zo schrikwekkend als het feit dat er nog steeds heksen onder ons leven. Deze wrede, bovennatuurlijke wezens zijn vastbesloten om de wereld onder te dompelen in de Zwarte Dood. Eeuwen lang hebben heksenjagers deze onnatuurlijke vijand bevochten, tot de onverschrokken Kaulder (Vin Diesel) de machtige Heksenkoningin en het merendeel van haar volgelingen uitroeide. Vlak voor haar dood vervloekte de Koningin hem met haar eigen onsterfelijkheid, wat hem voor eeuwig scheidt van zijn vrouw en dochter in het hiernamaals. Sindsdien zwerft Kaulder rond, op jacht naar overgebleven heksen. Vandaag is hij de allerlaatste heksenjager op aarde, maar er is hem geen rust gegund… De Heksenkoningin is herrezen en ontketent in haar wraakzucht een epische strijd die het voortbestaan van het menselijke ras bedreigt…

Wat kan je winnen?

1 van de vijf duotickets voor The Last Witch Hunter, geldig in eender welke Belgische bioscoop vanaf 21 oktober.

Wat moet je doen om te winnen?

Reageer op dit artikel met je favoriete Vin Diesel-quote of one-liner.

Deze wedstrijd loopt tot en met vrijdag 16 oktober, dus wees er snel bij!

lastwitchhunterposter

Deelnemers moeten in België wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden persoonlijk gecontacteerd en de tickets worden opgestuurd.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.