Random Article


Warner Bros. geeft Justice League Dark niet op, begint mogelijk te filmen in 2016

 


Posted 09/10/2015 by

Toen Guillermo del Toro (Hellboy, Pacific Rim) enkele maanden geleden bekendmaakte dat hij zijn definitieve versie van het script voor Justice League Dark had ingediend bij Warner Bros, leek het erop dat deze DC Comics-film weer verdergezet zou worden. Door een conflictueus filmschema moest del Toro de prent jammer genoeg opgeven. Nu lijkt anderzijds bevestigd te worden dat Justice League Dark in 2016 zou beginnen filmen en in handen zou zijn van producer Scott Rudin (No Country for Old Men, The Social Network). Del Toro zit dan wel niet in de regisseursstoel, maar zou toch enige inspraak hebben met zijn functie als producer. In deze bovenmenselijke, duistere DC-film met Dark Universe als werktitel, zullen onder andere Zatanna, Swamp Thing en Deadman, maar ook John Constantine te zien zijn. Zij zullen vermoedelijk een schurk met enkele oude, magische artefacten ervan moeten weerhouden om de wereld te vernietigen.

Een mogelijke releasedatum voor Justice League Dark is er momenteel nog niet. Wellicht maakt ook deze prent deel uit van DC’s filmuniversum met onder andere Man of Steel en de opkomende Batman V Superman: Dawn of Justice.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.