Posted 04/10/2015 by Killian in Comic Cons
 
 

Overzicht: Brainfreeze’s Interactieve FACTS-Wedstrijd 2015

Ter gelegenheid van de 25e jubileumeditie van FACTS dit jaar, organiseerde Brainfreeze een exclusieve, interactieve wedstrijd. Zoals velen onder jullie, waren ook onze redactieleden weer aanwezig op de grootste comic-, film- en animebeurs van de Benelux. Ditmaal gebeurde dat anderzijds niet incognito. Doorheen het FACTS-weekend waren wij met een herkenbare “Brainfreeze”-T-shirt aanspreekbaar voor een goedlachse conversatie of misschien zelfs een kans op een leuke prijs. Indien je wenste deel te nemen aan de interactieve wedstrijd, moest je dit gewoon op een beleefde en vriendelijke manier vragen aan één van de mensen met desbetreffend T-shirt. Wij gaven je vervolgens de kans een selfie met ons te nemen. Deze moest je dan posten op Facebook en/of Twitter met de hashtags #Brainfreeze en #FACTS alsook “Brainfreeze” in de foto taggen. Vanaf dan maakte je kans op één van onze vele prijzen! De winnaars maakten we eerder vandaag al bekend.

Graag willen we jullie bedanken voor de geweldige opkomst en tientallen foto’s! Hieronder alvast een kort overzicht van de leukste selfies die we toegestuurd kregen!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.