Random Article


Hasbro bevestigt plannen voor Transformers 6, 7 en 8 en filmmateriaal voor de komende tien jaar

 

Posted 04/10/2015 by

Dat op de financieel uiterst succesvolle Transformers: Age of Extinction een vervolg zou komen, was al even bevestigd. Ook raakte bekend  dat een heus filmuniversum zou worden uitgebouwd, met mogelijke spin-offs en prequels. Die plannen werden zonet vanop de  MIP Junior Conference 2015 door speelgoedgigant Hasbro wat concreter gemaakt. Het schrijversteam, bestaande uit onder andere Akiva Goldsman (A Beautiful Mind), Steve DeKnight (Daredevil), Ken Nolan (Black Hawk Down) en Zak Penn (X-Men: The Last Stand), zou de afgelopen drie maanden voor maar liefst tien jaar aan Transformers-materiaal hebben uitgedacht en ingepland. Niet enkel het filmuniversum met Transformers 5 tot en met 8, maar ook het digitale en televisie-aspect zouden uitgebreid worden.

Het volgende, alweer vijfde deel in de actiefilmfranchise wordt opnieuw geregisseerd door Micheal “Explodo” Bay en geschreven door Akiva Goldsman. Acteur Mark Wahlberg zal dan weer zijn rol uit Age of Extinction hernemen en met de Autobots opnieuw op avontuur trekken in 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.