Random Article


Review: Justice League #44 – Darkseid War Part 4

 

 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver:
 
Tekenaar:
 
Inkleuring:
 
Lettering:
 
Universum:
 
Personages: , , , , ,
 
Coverprijs: $3.99
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
no ratings yet

 

Op zijn best


Knallende actie. Adembenemende vaart. Stevige karakterisaties. Intrigerende cliffhanger.

Op zijn slechtst


Weinig nieuws voor langdurige superheldenlezers.


In Justice League #44, het vierde deel van de grote Darkseid War, komt het tot een treffen tussen twee van de machtigste wezens in het universum. DC’s evenement verstevigt zijn positie als superheldenevenement van het jaar…

Posted 30/09/2015 by

 
Full Article
 
 

…Death needs a host

De grote Darkseid War is van start gegaan in DC‘s maandelijkse Justice League-reeks. De oorlog tussen Darkseid en de Anti-Monitor, twee van de machtigste wezens in het DC-universum, gaat ‘s werelds grootste superheldenteam niet onberoerd laten. Het evenement beloofde al één van de betere grote superheldenverhaallijnen van de zomer te worden en in deze Justice League #44 verstevigt het zijn positie…

Eindelijk barst de strijd tussen Darkseid en de Anti-Monitor los. De Justice League staat hierbij machteloos en het gebeuren heeft grote gevolgen voor enkelen onder hen. Ondertussen komen we via de tot een New God omgetoverde Batman en Green Lantern meer te weten rond het verleden van de Anti-Monitor en Earth-3, terwijl een door de vuurputten van Apokolips gecorrumpeerde Superman zijn pijlen richt op Lex Luthor.

justiceleague44preview

Waar het vorige deel een tikkeltje zwakker en trager was, wordt hier ruimschoots goed gemaakt. De issue bestaat van begin tot einde uit actie en er gebeurt veel, héél véél, alvorens men eindigt met een spectaculaire cliffhanger. Schrijver Geoff Johns weet de vaart erin te houden en schenkt opnieuw een grote rol aan Wonder Woman alsook de Batman/Green Lantern bromance die sinds het begin van de reeks aanwezig is, terwijl tekenaar Jason Fabok volledig mag losgaan met de adembenemende krachten van de personages.

Justice League #44 is een topdeel en zou weleens het keerpunt kunnen zijn dat Darkseid War boven Marvel’s slabakkende Secret Wars zal plaatsen. Een absolute aanrader! Op naar Justice League #45, alsook enkele one-shots rond de getransformeerde Justice Leaguers…

Justice League #44 bij Archonia.com

 

Lees hier de reviews van de vorige delen in “Darkseid War“:

JUSTICE LEAGUE #41 – PART 1

JUSTICE LEAGUE #42 – PART 2

JUSTICE LEAGUE #43 – PART 3

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.