Posted 24/09/2015 by Killian in Comic Cons
 
 

Eerste editie van Comic Con Brussels met onder andere Jeremy Bulloch (Star Wars), gaat door op 19 en 20 maart 2016

Alweer duikt een nieuwe naam op in het groeiende conventiegebied in onze contreien. Ditmaal is het Comic Con Brussels, dat op zaterdag 19 maart en zondag 20 maart 2016 doorgaat en plaatsvindt in Tour & Taxis te Brussel. In navolging van onder andere FACTS, Starcom, Antwerp Con en Dutch Comic Con zal ook deze beurs allerlei comic-, film-, toys- en anime-gerelateerde gasten en collectibles presenteren. Bovendien wist de organisatie reeds een eerste gast in de vorm van acteur Jeremy Bulloch, Boba Fett uit het Star Wars-universum, te strikken. Meer informatie volgt ongetwijfeld snel!

ComicConBrussels-Flyer

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.