Posted 23/09/2015 by Killian in Comic Cons
 
 

Brainfreeze’s Interactieve FACTS-Wedstrijd 2015


Ter gelegenheid van de 25e jubileumeditie van FACTS dit jaar, zal Brainfreeze een exclusieve, interactieve wedstrijd organiseren. Zoals velen onder jullie, zijn ook onze redactieleden jaarlijks aanwezig op de grootste comic-, film- en animebeurs van de Benelux. Ditmaal zal dat anderzijds niet incognito gebeuren. Doorheen het FACTS-weekend zullen wij met een herkenbare “Brainfreeze”-T-shirt aanspreekbaar zijn voor een goedlachse conversatie of misschien zelfs een kans op een leuke prijs. Indien je wenst deel te nemen aan de interactieve wedstrijd, vraag je dit gewoon op een beleefde en vriendelijke manier aan één van de mensen met desbetreffend T-shirt. Wij zullen je vervolgens de kans geven een selfie met ons te nemen. Deze moet je dan posten op Facebook en/of Twitter met de hashtags #Brainfreeze en #FACTS alsook “Brainfreeze” in de foto taggen. Vanaf dan maak je kans op één van onze vele prijzen!

(Tip: Je kan ons vaak vinden in de buurt van de Archonia-shop en de BAD booth dicht bij de Artist Alley!) 

Shirts

Wat kan je winnen?

Eén van de vele prijzen zoals:

 • Een Raphael Premium Figurine van de TMNT film
 • Spider-Man: Edge of Time op Xbox360
 • Alien Isolation op XboxONE
 • Eén van de 2 Transformers Prime-DVD’s
 • Trade paperbacks van Valiant’s Bloodshot Vol.1 Setting the world on Fire , Vol.2 Rise and Fall, Vol.3 Harbinger Wars
 • Hardcovers van New 52’s Wonder Woman: Vol.1 Blood & Vol.2 Guts
 • Hardcover van New 52’s Batman: Detective Comics Vol.6 Icarus
 • Trade paperback van New 52’s Green Arrow: Vol.1 The Midas Touch
 • Trade paperback van New 52’s Supergirl: Vol.1 Last Daughter of Krypton
 • Hardcover van Marvel’s The Punisher: Franken Castle
 • Trade Paperbacks van Woman of Marvel Vol.1 & Vol.2
 • Trade Paperback van Jonathan Hickman’s The Nightly News
 • Doomsday #1 door Mario Boon & Leon

slack_for_ios_upload

Wat moet je doen om te winnen?

Aanwezig zijn, een Brainfreeze-crewmember hoffelijk vragen om een foto te nemen en deze vervolgens op Facebook en/of Twitter posten met de hashtags #Brainfreeze, #FACTS. Om zeker te zijn dat we je foto makkelijk terugvinden, kan je ons maar best taggen in de selfie. (Facebook , Twitter)

 

Het nemen van foto’s gebeurt enkel op het FACTS-terrein op de Flanders Expo te Gent. Uiteindelijk zijn ook wij maar mensen. Snel -en beleefd- zijn is dus de boodschap. De foto’s en selfies worden vanaf zaterdag 26 september tot en met vrijdag 2 oktober geregistreerd op de sociale media. Prijzen worden willekeurig uitgedeeld. Een extra leuke foto maakt daarentegen wel wat meer kans.

 

Deelnemers moeten in België en Nederland wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden bekend gemaakt op zaterdag 3 oktober.

Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.