Posted 23/09/2015 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #33: Een vooruitblik op FACTS 2015

Podcast-33

 

Aw Yeah! Een weekje voor het nerdprom van de Lage Landen kijken je favoriete pod-o-nauten uit naar wat ze in dat weekend-der-weekends allemaal zullen uitspoken! Als je op zoek bent naar tips, doe vooral net het omgekeerde van wat wij voorstellen, want we houden er net zo min als jij van om lang in de rij te moeten staan.

itunes

Comics: Jupiter’s Circle #4 door Mark Millar en and friends, Bob’s Burgers #2 door Rachel Hastings, Jeff Drake, Brian Hall met art van Steve Theis, Joe Healy, Emiko Sawanobori en Rai #1-8 door Matt Kindt en Clayton Crain.

Met: Malkavian, Pablo, nout en special guest Simon

Tijdcodes

  • de fout van nout03:22
  • Nieuws: 04:48 => Aftershock Publishing: 05:07 / Preacher TV serie: 13:26 / Marvel Studios vs Marvel Entertainment: 20:51
  • FACTS 2015: 38:21 => Acteurs: 38:51 / Tekenaars 00:58:17
  •  Gelezen 01:42:38 => Jupiter’s Circle: 01:42:52 / Bob’s Burgers: 01:49:21 / Rai: 01:52:41

Wedstrijd

Met elke Brainfreeze Podcast kan je een comic winnen. Reageer gewoon op deze post. Je maakt deze keer kans op Green Lantern Rebirth door Geoff Johns en Ethan Van Sciver.GreenLantern-Rebirth Ja, dit is het exemplaar dat Pablo eerder trachtte weg te geven, zonder succes.

Heb je bovendien een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Laat het weten in de comments!

Pyroman wint Kick-Ass 2 door Mark MillAr enJohn Romita Jr. Proficiat Pyroman! Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be en hij belandt binnenkort bij jou in de bus.

Feedback

Dank je voor de opmerkingen, aanmoedigingen en punten van kritiek. We lezen alles, zelfs als we niet reageren.

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.