Posted 19/09/2015 by Killian in Comic Cons
 
 

William Sadler (Die Hard 2, The Shawshank Redemption) komt naar FACTS 2015!


Zonet bevestigde de organisatie van FACTS dat Amerikaans acteur William Sadler de gastenlijst van de 25e jubileum editie zal vervoegen. Sadler is bekend van zijn schurkenrollen in onder andere Die Hard 2, The Shawshank Redemption en zijn recentere rol als President Ellis in Marvel’s Iron Man 3. Met meer dan 75 producties de afgelopen 10 jaar heeft FACTS met William Sadler een erg actieve en ongetwijfeld geliefde gast binnengehaald.

Naar ondertussen goede gewoonte gaat FACTS ook dit jaar door in de Flanders Expo te Gent, maar deze keer op zaterdag 26 en zondag 27 september 2015. Het zal de eerste editie zijn onder de nieuwe organisatie, namelijk Artexis Easyfairs. De officiële website vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.