Posted 14/09/2015 by Killian in Comic Cons
 
 

Sylvester McCoy komt dan toch opnieuw niet naar FACTS


Het lijkt wel een vervelende déjà vu, maar Sylvester McCoy heeft zonet opnieuw afgezegd voor FACTS. De Schotse acteur bekend van onder andere zijn rollen als de zevende Doctor in Doctor Who en als de tovenaar Radagast in Peter Jacksons The Hobbit-filmtrilogie, moest vorig jaar al passen door onvoorziene omstandigheden.

Naar ondertussen goede gewoonte gaat FACTS ook dit jaar door in de Flanders Expo te Gent, maar deze keer op zaterdag 26 en zondag 27 september 2015. Het zal de eerste editie zijn onder de nieuwe organisatie, namelijk Artexis Easyfairs. De officiële website vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.