Posted 14/09/2015 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #32: R.I.P. Wes Craven, FF en andere horror in comics

 

Podcast-32

Godgeklaagd! Moeten we in deze pod toch een luminary van de nerd culture vaarwel zeggen. We doen het in stijl en professionalisme (zo ken je ons ondertussen) en met een wel heel bijzondere gast/expert/pain-in-the-neck (literally). Omdat we zo lang zijn weggeweest – don’t blame it on the sunshine, don’t blame it on the moonlight, don’t blame it on the good times, blame it on the NOUTIE – zingen we deze pod een extra lange lithanie, zoals alleen pod-o-nauten dat kunnen, met een live stream (opgenomen) van onze gedachten voor én na de première van Fant4stic in Frankrijk, voor die arme film de pispaal van menig bandwagon-jumping-critic werd. Lees onze bemiddelende review er nog eens op na. Asof dat nog niet genoeg was: horror in comics: de aanraders. (Kleine kanttekening: Central City is het meest bekend bij Flash maar in de begin comics van de Fantastic Four was er inderdaad spraken van Central City, toch blijven we het een rare beslissing vinden omdat het nu vooral gekend is als Flash Home-Town.)

itunes

Comics: Invader Zim #1 door Johnen Vasquez and friends, Divinity #1-4 door Matt Kindt en Trevor Hairsine en They Are Not Like Us  vol 1 door Eric Stephenson en Simon Gane.

Met: Malkavian, Pablo, nout en special guest Simon

Tijdcodes

  • de fout van nout: 11:47
  • The Craven eulogy: 13.00
  • Fant4stic: 38:55
  • Horror in comics: 01:08:10
  • Gelezen: 01:53:45

WedstrijdGalactusBuscema

Met elke Brainfreeze Podcast kan je een comic winnen. Reageer gewoon op deze post. Je maakt deze keer kans op FF: In Search of Galactus door Marv Wolfman, Sal Buscema,
John Byrne
 en veel meer.

Heb je bovendien een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Laat het weten in de comments!

Pyroman wint Body Bags vol. 1 Father’s Day door Jason Pearson. Proficiat Pyroman! Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be en hij belandt binnenkort bij jou in de bus.

Feedback

Dank je voor de opmerkingen, aanmoedigingen en punten van kritiek. We lezen alles, zelfs als we niet reageren.

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.