Posted 13/09/2015 by Killian in Comic Cons
 
 

Ernie Hudson (Ghostbusters) komt naar FACTS 2015


Vorig jaar zou Amerikaans acteur Ernie Hudson al even zijn langsgekomen in de Benelux op de eerste editie van Dutch Comic Con, maar zegde onverwacht af. Nu lijkt de organisatie van FACTS, de grootste beurs van België en Nederland, in hun navolging deze voormalige Ghostbuster toch gestrikt te hebben. Naast zijn rollen in onder andere Oz, Ghostbusters en Dragon Ball Evolution zou Hudson wel eens de vader van de titulaire held in Marvel’s Black Panther kunnen vertolken. Dat de acteur, met de opkomende Ghostbusters-reboot en nakende Black Panther-film, opnieuw erg relevant is, moge wel duidelijk zijn.

Naar ondertussen goede gewoonte gaat FACTS ook dit jaar door in de Flanders Expo te Gent, maar deze keer op zaterdag 26 en zondag 27 september 2015. Het zal de eerste editie zijn onder de nieuwe organisatie, namelijk Artexis Easyfairs. De officiële website vind je hier.

Ernie Hudson Black Panther

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.