Random Article


Marvel verlengt Secret Wars-event met een negende Slotissue

 


Posted 27/08/2015 by

Secret Wars 9 Marvel

Deze week kondigde Marvel aan dat het succesvolle Secret Wars-event door Jonathan Hickman (Avengers, Fantastic Four) en Esad Ribic (Thor: God of Thunder) dewelke het grootste Marvel-evenement ooit belooft te worden, een extra nummer zal krijgen en dus in totaal uit negen delen zal bestaan. In Secret Wars zijn zowel het Marvel-universum als het Ultimate Marvel-universum  tot hun einde gekomen en worden de verscheidene realiteiten gecombineerd tot “Battleworld“. In Secret Wars #2 werden we voorgesteld tot de nieuwe Battleworld, een planeet onder een goddelijke Doctor Doom waar tal van verschillende versies van Marvel-personages in aparte domeinen leven. Secret Wars #3  focuste zich meer op de overlevenden van de vorige Marvel-universa en in Secret Wars #4 barstte de actie volledig los. Het nieuwste en vijfde deel overloopt dan weer de afgelopen gebeurtenissen en biedt de nodige stilte voor de ongetwijfeld zware storm…

Hoewel Secret Wars dus pas in december eindigt, gaat Marvel’s “All-New”-initiatief wel gewoon vanaf oktober van start. Bepaalde elementen in de nieuwe reeksen zullen dus pas enkele maanden later in de minireeks worden uitgelegd. Trouwe Marvel-fans herinneren zich natuurlijk hoe Spider-Man plots tijdens de originele Secret War zijn zwarte pak verwierf in zijn eigen titels, maar deze opvallende klederdracht pas later in de Secret War #8 werd toegelicht. Een beetje nostalgie naar een simpelere cross-over-periode…

Secret Wars #9, het einde van Marvel’s “grootste event tot nog toe”, verschijnt in december 2015.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.