Posted 26/08/2015 by Killian in Comic Cons
 
 

Peter Mayhew (Star Wars) komt naar FACTS!


Na John Rhys-Davies, Christopher Lloyd en Alfie Allen wist FACTS met Peter Mayhew alweer een grote naam aan hun gastenlijst toe te voegen. De Amerikaanse acteur maakte naam voor zichzelf door zijn rol als Chewbacca in de Star Wars-films. De afgelopen decennia groeide Mayhews Wookie uit tot een cultfenomeen en kreeg dan ook vele glansrollen in verscheidene televisieseries. De immer groeiende lijst van acteurs en artiesten voor deze vijfentwintigjarige jubileumeditie van de grootste sci-fi, comics- en animebeurs in de Benelux blijft verbazen!

Naar ondertussen goede gewoonte gaat FACTS ook dit jaar door in de Flanders Expo te Gent, maar deze keer op zaterdag 26 en zondag 27 september 2015. Het zal de eerste editie zijn onder de nieuwe organisatie, namelijk Artexis Easyfairs. De officiële website vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.