Posted 24/08/2015 by Arno in Tv/Film
 
 

Wedstrijd: Win de Quantum Gate uit Fantastic Four


Vanaf woensdag 26 augustus knalt Fantastic Four de Belgische bioscoopzalen binnen. De reboot van de filmfranchise rond Marvel’s eerste familie superhelden wordt geregisseerd door Josh Trank (Chronicle) en brengt Reed Richards, Ben Grimm, Susan en Johnny Storm wederom voor het eerst samen op het grote scherm. Onze review van de prent lees je hier.

Om de release van de film te vieren, geeft Brainfreeze deze week in samenwerking met 20th Century Fox een limited edition model van de Quantum Gate uit de film weg. Deze uitvinding van Reed Richards, Victor Von Doom en de Baxter Foundation zorgt ervoor dat de Fantastic Four naar een andere dimensie getransporteerd worden en hun krachten verkrijgen.

Deze wedstrijd loopt tot en met zondag 30 augustus.

Wat kan je winnen?

Eén limited edition Fantastic Four Quantum Gate met lichtgevende elementen (24 x 24 x 24 cm)

f4_main_range_quantum_gate_slide_9_-_2_

fantasticfourquantumgate

Wat moet je doen om te winnen?

Heel simpel, vul het wedstrijdformulier in en beantwoord de wedstrijdvraag. Weet je het niet meteen? Misschien vind je het antwoord wel terug in onze Fantastic Four filmreview of START TO READ: Fantastic Four!

WEDSTRIJDVRAAG: In welke stad, die zowel in de eerste comic uit 1961 als de nieuwe film vermeld wordt, bevindt zich het allereerste hoofdkwartier van de Fantastic Four? (hint: het is nog niet in New York)

[ninja_forms id=7]

 

Deelnemers moeten in België wonen om te kunnen winnen.
Winnaar wordt persoonlijk verwittigd.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.