Posted 18/08/2015 by Arno in Tv/Film
 
 

Straight Outta Gotham (NSFW)


Straight Outta Compton, de biopic rond de gangstarappers N.W.A., scoort momenteel enorm goed aan de Amerikaanse box office. De enige parodie volgt de andere op, zeker nadat N.W.A.-lid Dr. Dre afgelopen week zijn eigen “Straight Outta…” meme generator lanceerde. Uiteraard volgen heel wat geeky parodieën, maar deze bovenstaande videoclip spant de kroon. In Straight Outta Gotham – een aangepaste versie van de klassieke N.W.A.-song waar de film naar vernoemd werd – rappen Batman‘s aartsvijanden The Joker, Two-Face, The Riddler en Bane over de gekende DC Comics-metropool, die hier toch wel stevig op Los Angeles lijkt. Opgelet: het taalgebruik is NSFW, het draait hier tenslotte om (super)gangsta rap. Binnenkort ook een “F*ck tha GCPD”?

straightouttagotham

Krijg je niet genoeg van rappende Batman-personages? Dan zal je wel van deze eerdere Batman Rap van The Warp Zone kunnen genieten.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.