Posted 13/08/2015 by Arno in Comic Cons
 
 

John Rhys-Davies komt naar FACTS 2015!


De organisatie van FACTS heeft wederom een grote naam bekendgemaakt. De Welshe acteur John Rhys-Davies komt naar de grootste sci-fi, comics- en animebeurs van de Benelux. Rhys-Davies is voornamelijk bekend van zijn rol als de dwerg Gimli in The Lord of the Rings-filmtrilogie en als Sallah in de Indiana Jones-films. Ook had hij rollen in Sliders, The Living Daylights, One Upon A Time en Star Trek: Voyager, speelde hij de eerste live-action Wilson Fisk/Kingpin in de tv-film The Trial of the Incredible Hulk én verzorgde hij de stem van Thor in de Fantastic Four– en The Incredible Hulk-animatiereeksen alsook van Hades in Justice League. Hij was eerder al te gast op FACTS in 2003.

FACTS vindt dit jaar opnieuw plaats in Flanders Expo te Gent en dit op 26-27 september. De officiële site bezoek je hier.

sallahindianajones

kingpin

John Rhys-Davies als Wilson Fisk/Kingpin

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.