Random Article


Heel wat nieuwe Foto’s voor Star Wars: The Force Awakens

 


Posted 12/08/2015 by

Zonet werd de volgende editie van Entertainment Weekly, met exclusief Star Wars: The Force Awakensmateriaal,  voorgesteld. Terwijl maar liefst 12 foto’s met onder andere Finn (John Boyega), Rey (Daisy Ridley), General Hux (Domnhall Gleason) en Captain Phasma (Gwendoline Christie), uit het artikel werden vrijgegeven, zal antagonist Kylo Ren (Adam Driver) alvast in volle glorie de cover bekleden. Disney en Lucasfilm beloven later deze week op de D23-expo in Anaheim weer een tipje van de sluier omtrent de zevende film in de epische ruimtesaga van George Lucas, op te lichten.

De The Force Awakens-film start een nieuwe trilogie (met meerdere spin-offs) en speelt zich een 30-tal jaar na Episode VI: Return of the Jedi (1983) af. Jedi-ridder Luke Skywalker (Mark Hamill), smokkelaar Han Solo (Harrison Ford) en prinses Leia (Carrie Fisher) keren allemaal terug in dit nieuwe deel, dat zich meer zal toespitsen op hun kinderen.

Star Wars: The Force Awakens wordt geregisseerd door J.J. Abrams (Star Trek) en bereikt ons melkwegstelsel op 16 december, 2015.

Star Wars Force Awakens Entertainment Weekly 1Star Wars Force Awakens Entertainment Weekly 4 Star Wars Force Awakens Entertainment Weekly 5 Star Wars Force Awakens Entertainment Weekly 6 Star Wars Force Awakens Entertainment Weekly 7 Star Wars Force Awakens Entertainment Weekly 8 Star Wars Force Awakens Entertainment Weekly 9 Star Wars Force Awakens Entertainment Weekly 10 Star Wars Force Awakens Entertainment Weekly 2 Star Wars Force Awakens Entertainment Weekly 11Star Wars Force Awakens Entertainment Weekly 12Star Wars Force Awakens Entertainment Weekly 3

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.