Random Article


Officieel: Matt Ryan is opnieuw Constantine in Arrow Seizoen 4

 

Posted 11/08/2015 by

We schreven eerder al dat ze bij The CW optimistisch waren over een terugkeer van Matt Ryan in de rol van Constantine in het vierde seizoen van Arrow. Bij deze is het officieel bevestigd. DC‘s gekende working-class magiër zal te zien zijn in een speciale one-shot aflevering van Arrow seizoen vier. Dit nadat zijn eigen tv-serie op NBC eerder dit jaar gecanceld werd.

Het vierde seizoen van Arrow zal Oliver Queen (Stephen Amell) eindelijk zijn identiteit als superheld Green Arrow zien opnemen. Dat betekent ook grootsere vijanden en meer bovennatuurlijke dreigingen, ideaal voor een personage als John Constantine. Arrow seizoen 4 gaat van start begin oktober op The CW. Matt Ryan zal als Constantine opduiken in de vijfde aflevering van het seizoen, toepasselijk getiteld “Haunted”, wanneer Ollie hem contacteert in verband met een mystieke vijand…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.