Random Article


Captain America: Civil War – Team Cap en Team Iron Man onthuld?

 

Posted 10/08/2015 by

UPDATE: Nieuwe concept art onthult schijnbaar kleinere, maar gelijkaardige teams voor de langverwachte superheldenfilm:

De website Heroic Hollywood heeft in een recente poging om weer een “scoop” te hebben de beide kanten van Marvel’s opkomende Captain America: Civil War onthuld. Nu ja, “onthuld”. Er zijn absoluut geen verrassingen hier, toch niet wanneer je Ant-Man hebt gezien en vertrouwd bent met de Civil War-comic waarop de derde Captain America-solofilm (of ook wel Avengers 2.5) wordt gebaseerd.

Net zoals in de comic, worden de Avengers in twee kampen gesplitst rond de Superhuman Registration Act (dewelke mogelijk een andere naam zal krijgen in de film), een nieuwe wet die superhelden verplicht om voor de Amerikaanse overheid en S.H.I.E.L.D. te werken en hun geheime identiteit te onthullen. Iron Man is voor meer inmenging van de overheid in superheldenzaken, Captain America is resoluut tegen en een heuse oorlog tussen beide Avengers-leiders breekt los.

Team Captain America bestaat uit:

civilwarteamcaptainamerica

 • Captain America (Chris Evans)
 • The Falcon (Anthony Mackie)
 • Winter Soldier (Sebastian Stan)
 • Hawkeye (Jeremy Renner)
 • Ant-Man (Paul Rudd)
 • Scarlet Witch (Elizabeth Olsen)

civilwarteamironman

Team Iron Man bestaat uit:

 • Iron Man (Robert Downey Jr.)
 • Spider-Man (Tom Holland)
 • Vision (Paul Bettany)
 • Black Widow (Scarlett Johansson)
 • War Machine (Don Cheadle)

In de oorspronkelijke comic wisselt Spider-Man uiteindelijk van kant en eindigt hij in team Captain America. In de film blijft de rol van Spidey echter vrij beperkt, waardoor het nog niet echt duidelijk is aan welke kant hij uiteindelijk zal komen te staan – of dat hij hierbij überhaupt andere helden zal bevechten. In de film wordt er tevens een grote rol voor Black Panther (Chadwick Boseman) weggelegd, dewelke eerder neutraal zal blijven. Waar generaal Thunderbolt Ross (John Hurt) en Hulk (Mark Ruffalo) komen te staan is nog niet geweten, maar vermoedelijk blijven hun rollen in de Marvel-prent beperkt tot slechts korte cameo’s.

Captain America: Civil War opent Phase Three van het Marvel-filmuniversum en wordt geregisseerd door Anthony en Joe Russo (Captain America: The Winter Soldier). De prent knalt eind april 2016 de zalen binnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.