0
Posted 09/08/2015 by Arno in Comic Cons
 
 

Frank Miller komt naar Comic Con Paris


Van 23-25 oktober gaat Comic Con Paris door in de Franse hoofdstad. Nadat de organisatie eerder al enkele kleppers als schrijver Brian Michael Bendis (Powers, Ultimate Spider-Man), Jimmy Palmiotti en Amanda Conner (Power Girl, Harley Quinn) aankondigde, doen ze daar nu nog een schepje bovenop. Niemand minder dan comicbooklegende Frank Miller (Sin City, 300, The Dark Knight Returns, Daredevil) zal de eregast zijn. Alles over Miller kom je te weten in onze nieuwste Brainfreeze Podcast.

Comic Con Paris vindt op 23-25 oktober plaats in de Grande Halle de la Villette. Naast enkele grote namen uit de comicbookwereld, zakken er ook acteurs en regisseurs af. Zo zal Shawn “Iceman” Ashmore uit de X-Men-films aanwezig zijn, alsook The Incredible Hulk- en Clash of the Titans-regisseur Louis Leterrier. Alle info en tickets vind je hier.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.