6
Posted 06/08/2015 by Arno in Comic Cons
 
 

BREKEND: Artexis Easyfairs neemt na FACTS ook Dutch Comic Con en Antwerp Convention over

artexis-easyfairst

De events behouden hun eigen karakter, maar genieten straks van meer middelen, meer ruimte en meer power om sterren uit te nodigen – Easyfairs Benelux CEO Dirk Van Roy

Artexis Easyfairs, de groep die o.a. Flanders Expo in Gent, Antwerp Expo te Antwerpen en de Nekkerhal in Mechelen in handen heeft, heeft Dutch Comic Con en Antwerp Convention overgenomen. Dat werd ons bevestigd door de organisatie. Eerder dit jaar raakte bekend dat Artexis Easyfairs de nieuwe eigenaar is van FACTS, het grootste sci-fi, anime, comics- en fantasygebeuren in de Benelux. Daar doen ze nu dus nog twee grote kleppers bij.

Antwerp Convention heeft inmiddels haar vijfde editie achter de rug en is momenteel de belangrijkste Belgische geeky conventie van de lente, Dutch Comic Con had vorig jaar haar allereerste editie in de Jaarbeurs te Utrecht en was een overdonderend succes. Verdere details rond de overname, lees je hier.

De volgende editie van FACTS, de eerste onder Artexis, vindt plaats op 26-27 september te Flanders Expo, Gent. De tweede editie van Dutch Comic Con gaat van start op 26-27 maart 2016 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.