8
Posted 06/08/2015 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #31: The Goddamn Frank Miller

Podcast-31

Als een gek met een vlammenwerper verscheen Frank Miller op het comicbooktoneel. Als hij bij de Big Two iets aanraakte, was dat nooit meer hetzelfde: hij legde de oude interpretatie van enkele belangrijke iconen voor altijd in de as. Maar verbrande aarde is ook vruchtbaar: de schrijvers en tekenaars die in zijn voetsporen treedden hadden heel wat om mee te werken. Zoveel jaren later is zijn vingerafdruk nog steeds zichtbaar, zijn aanwezigheid nog steeds voelbaar. De man zelf heeft betere tijden gekend, dus is het meer dan hoog tijd voor de…

#31 – Career Highlights van Frank Miller

itunes

Nieuws: Vertigo lanceert een resem nieuwe titels, geld verdienen aan convention merch en give-aways en gratis condooms bij comics: don’t procreate, nerds!

Comics: We Stand on Guard #1 door Brian K. Vaughan en Steve Skroce, Descender #1-4 door Jeff Lemire en Dustin Nguyen en Henshin door Ken Niimura.

Met: Malkavian, Pablo & nout

Tijdcodes

  • de fout van nout2:57
  • Nieuws 3:53
  • Goddamn Frank Miller: 28:55
  • Wat hebben we gelezen: We Stand on Guard (1:29:19) Descender #1-4 (1:36:01) Henshin (1:40:22)

Wedstrijdkick-ass-2-HC

Met elke Brainfreeze Podcast kan je een comic winnen. Reageer gewoon op deze post. Je maakt deze keer kans op Kick-Ass 2 door Mark MillAr en John Romita Jr.

Heb je bovendien een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Wat vind je van die nieuwe intro-bumper? Laat het weten in de comments!

Penthouse-Pete wint Green Lantern New Guardians HC 1 door Tony Bedard en Tyler Kirkham. Proficiat Penthouse-Pete! Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be en hij belandt binnenkort bij jou in de bus.

Feedback

Dank je voor de opmerkingen, aanmoedigingen en punten van kritiek. We lezen alles, zelfs als we niet reageren. Blijf die stem gebruiken!

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.