Random Article


Eerste Volledige Trailer voor Deadpool

 


0
Posted 05/08/2015 by

Na de teaser gisteren, laten 20th Century Fox en Marvel eindelijk de allereerste officiële, volledige trailer op ons los van Deadpool. Na het San Diego Comic-Con-beeldmateriaal en de oorspronkelijke test footage, zien we Marvel‘s populaire, babbelzieke huurling opnieuw in actie. Ryan Reynolds, die ons al enige tijd geïnteresseerd hield met promotiemateriaal via sociale media, vertolkt opnieuw (na de terecht uit de continuïteit gewiste X-Men Origins: Wolverine) Deadpool/Wade Wilson en belooft het titulaire personage deze keer wel alle eer aan te doen. Hij verscheen in de talkshow van Conan O’Brien om de trailer officieel voor te stellen…

conandeadpool

De Canadese acteur wordt in de eerste soloprent rond de Merc With A Mouth bijgestaan door een reeks obscure mutanten, waaronder Morena Baccarin als Copycat, Gina Carano als Angel Dust en Ed Skrein, die antagonist Ajax vertolkt. Dat de film, ondanks een relatief klein budget, toch een succes lijkt te worden, maakt de trailer alvast duidelijk. Chimichangas!

20th Century Fox brengt Deadpool op 10 februari 2016 in de zalen. De R-rated prent behoort tot het X-Men-filmuniversum en wordt geregisseerd door Tim Miller. Het script wordt dan weer verzorgd door Rhett Reese (Zombieland).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.