0
Posted 03/08/2015 by Arno in Comic Cons
 
 

Alfie Allen (Game of Thrones) komt naar FACTS 2015!


Alfie Allen komt naar FACTS 2015. De Britse acteur staat vooral bekend voor zijn rol als Theon Greyjoy/Reek in HBO’s Game of Thrones. Ook speelde hij mee in o.a. John Wick en Atonement. Allen vervoegt o.a. Christopher Lloyd, Sylvester McCoy en Casper Van Dien op de groeiende lijst van acteurs en artiesten voor deze vijfentwintigjarige jubileumeditie van de grootste sci-fi, comics- en animebeurs in de Benelux. De acteur zal echter enkel op zaterdag aanwezig zijn.

Naar ondertussen goede gewoonte gaat FACTS ook dit jaar door in de Flanders Expo te Gent, maar deze keer op zaterdag 26 en zondag 27 september 2015. Het zal de eerste editie zijn onder de nieuwe organisatie, namelijk Artexis Easyfairs. De officiële website vind je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.