Random Article


Story Trailer voor LEGO Dimensions

 


0
Posted 29/07/2015 by

Warner Bros. Interactive heeft de verhaaltrailer vrijgegeven voor LEGO Dimensions, dewelke LEGO-blokken combineert met interactieve gameplay en hierbij een geduchte tegenhanger vormt van Disney Infinity. Het verhaal gooit een hoop gekende personages bij elkaar, waaronder uit DC Comics, Ghostbusters, The Lord of the Rings, Back to the Future, Scooby-Doo, Ninjago, Jurassic World, The Simpsons, Doctor Who en The LEGO Movie zelf. Het verhaal luidt als volgt:

Er is een oude planeet in het midden van het LEGO-multiversum die wordt bewoond door een slecht meesterbrein, Lord Vortech. Er wordt gezegd dat degene die de basiselementen beheerst waar deze planeet op is gebouwd, het hele Multiversum beheerst. Lord Vortech heeft gezworen om deze heerser te zijn en gebiedt personages van verschillende LEGO werelden om hem te helpen deze bouwstenen van de LEGO-beschaving te vinden. Sommigen hebben toegezegd. Anderen hebben zich ertegen verzet. En alleen de krachten van de grootste LEGO-helden samen kunnen hem stoppen.

Wanneer een mysterieuze en krachtige vortex plotseling opduikt in diverse LEGO® werelden, worden verschillende personages van DC Comics, The Lord of the Rings en The LEGO Movie meegesleurd. Om hun vrienden te redden springen Batman, Gandalf en Wyldstyle dapper in de vortex om de hele LEGO-mensheid te redden. Tijdens hun reis naar locaties die hun wildste verbeelding te boven gaat om hun vrienden te zoeken, beseffen ze al snel dat Lord Vortech schurken uit verschillende LEGO-werelden gebiedt hem te helpen controle te krijgen. Terwijl zijn macht groeit en werelden mixen, ontmoeten onverwachte personages elkaar en worden alle grenzen doorbroken. Onze helden moeten reizen door ruimte en tijd om hun vrienden te redden, voordat de draaikolken de hele LEGO-mensheid vernietigen.

De release van LEGO Dimensions staat gepland op 29 september op Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en Nintendo Wii U.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.