0
Posted 26/07/2015 by Arno in Comics
 
 

Superman Versus Goku! Round 2!


Het is het hoofdonderwerp van heel wat fan fictiongeeky arguments en misschien terecht wel één van de meer belangrijke vragen des levens: wie wint in een gevecht tussen Superman, ‘s werelds allereerste superheld, en Goku, protagonist uit de Dragon Ball-franchise?

In 2013 zagen we DC’s man van staal en Akira Toriyama’s bekendste creatie elkaar al te lijf gaan in de 25ste aflevering van de internetshow Death Battle – waarin populaire figuren  uit de wereld der geeky pop culture het fighting game-gewijs tegen elkaar opnemen in een strijd op leven en dood. De Amerikaanse videogame-/entertainmentwebsite ScrewAttack bood hiermee een antwoord: Superman wint!

Inmiddels zijn ze toegekomen aan hun vijftigste aflevering en wat beter om dat te vieren dan met een rematch tussen deze twee legendes. Inmiddels heeft Superman er weer wat nieuwe krachten bijgekregen en werd ook Goku voorzien van nieuwe goddelijke transformaties in Battle of Gods en Resurrection of F. Zal dat echter het vorige resultaat beïnvloeden? Let’s find out!

goku-vs-superman

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.