1
Posted 19/07/2015 by Killian in Comic Cons
 
 

Christopher Lloyd (Back to the Future) komt naar FACTS 2015!


Met acteur Christopher Lloyd heeft FACTS wellicht hun grootste naam tot nog toe voor deze jubileumeditie vast! De Amerikaanse acteur werd bekend dankzij zijn iconische, prettig gestoorde rollen als Doc Emmett Brown in Back to the Future en oom Fester in The Addams Family. Vanwege het succes van beide franchises kreeg hij vaak kleinere glansrollen in sci-fi gerelateerde films of televisieseries.Lloyd vervoegt o.a. Sylvester McCoy en Casper Van Dien op de groeiende lijst van acteurs en artiesten voor deze vijfentwintigjarige jubileumeditie van de grootste sci-fi, comics- en animebeurs in de Benelux.

Naar ondertussen goede gewoonte gaat FACTS ook dit jaar door in de Flanders Expo te Gent, maar deze keer op zaterdag 26 en zondag 27 september 2015. Het zal de eerste editie zijn onder de nieuwe organisatie, namelijk Artexis Easyfairs. De officiële website vind je hier.

Christopher Lloyd 2

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.