Random Article


SDCC 2015: Eerste Trailer voor The Walking Dead Seizoen 6

 


0
Posted 10/07/2015 by

Vandaag werd op San Diego Comic-Con de eerste trailer voor het zesde seizoen van ieders favoriete zombiereeks The Walking Dead, in wereldpremière vrijgegeven. Na de schokkende vijfde seizoensfinale belooft deze trailer ook nu Rick Grimes en zijn groep overlevenden geen rust te schenken. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen belooft 90 minuten te duren en zal een 650-tal zombies tellen, een  nieuw record voor de grensverleggende serie. Bovendien werd eindelijk een officiële premièredatum (11 oktober) bevestigd.

Het zesde seizoen van The Walking Dead – gebaseerd op de Image-zombiecomic van Robert Kirkman, Charlie Adlard en Tony Moore – gaat op zondag 11 oktober van start op AMC. Op FOX NL kan je Seizoen 6 een dag later bekijken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.