Random Article


Is dit Lucasfilm’s Star Wars-filmschema voor San Diego Comic-Con 2015?

 

0
Posted 08/07/2015 by

Een ongelukkig gelekte foto lijkt de volgende vier jaar aan Star Warsfilms te onthullen. Verscheidene bronnen leverden een wazige foto van Lucasfilms schema over met de gekende Star Wars: The Force Awakens, Rogue One en Star Wars: Episode VIII maar ook enkele interessante verrassingen. Zo komt er dan toch een Obi-Wan Kenobi spin-off film, vermoedelijk getiteld Kenobi: The Balance of the Force. Of Ewan McGregor die de populaire Jedi driemaal vertolkte in de prequel-films, terugkeert is onbekend. Eerder werd een oudere versie van de stoïcijnse meester van Anakin Skywalker/ Darth Vader gespeeld door wijlen Sir Alec Guinness in Star Wars: Episode IV – A New Hope.

Slechts enkele dagen voor het officiële panel op San Diego Comic-Con komt deze afbeelding natuurlijk wel heel erg ongelegen, maar bevestigt deze anderzijds wel de aangekondigde Han Solo spin-off alsook de eerdere geruchten over een Boba Fett-film. Deze spin-off, wellicht getiteld Fett/ Solo, zal mogelijk de eerste ontmoeting tussen een jonge Han Solo en Boba Fett tonen. Toch lijkt de hal waarin de foto genomen is, nauwelijks op de befaamde Hall H waar de presentatie zaterdag doorgaat. Ook klopt de volgorde van de films niet, indien de mei 2018 releasedatum voor de Fett/ Solo-film gerespecteerd wordt. Deze gelekte foto is dus zeker en vast met een korrel zout te nemen. Enige zekerheid volgt hoogstwaarschijnlijk volgende zaterdag op San Diego Comic-Con

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens, de volgende Star Wars-film, verschijnt op 18 december in de Belgische bioscoopzalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.