0
Posted 07/07/2015 by Arno in Comics
 
 

Win de Beste Superheldencomics via Brainfreeze en het Internationaal Cartoonfestival Knokke-Heist

Van zondag 5 juli tot en met vrijdag 2 september vindt er voor de inmiddels 54ste keer het Internationaal Cartoonfestival van Knokke-Heist plaats. Het gratis evenement gaat door op het strand vlak voor het casino van Knokke-Heist en staat dit jaar volledig in het teken van superhelden.

affichecartoon-250x354

Het festival biedt meer dan 440 cartoons vol humor en avontuur. Met bijdragen van Eva Mouton, Lectrr, Charlotte Dumortier, Pieter De Poortere, Erwin Vanmol, Zaza, Joris Snaet, Fritz, Fred, Steven Michiels en Dieter Van der Ougstraete. Je wordt als bezoeker op een tocht meegenomen doorheen de geschiedenis van de superheld. Van de oude Grieken tot de helden van DC en Marvel tot onze Vlaamse striphelden tot de ultieme strijd tussen goed en kwaad in de Star Wars-saga.

Brainfreeze is al enige tijd de grootste website en dé referentie voor comics en superhelden in de Benelux. Wij mogen ons dan ook een trotse partner van deze editie van het Internationaal Cartoonfestival noemen. We werkten mee aan de opzet van het festival en hebben natuurlijk ook een leuke wedstrijd voor jullie. We geven de hele zomer lang enkele van de beste superheldencomics weg. Iedere week dat het Cartoonfestival loopt, maak je kans op één gebundelde superheldencomic die je in de wondere wereld van DC en Marvel introduceert.

Meedoen? Bezoek dan het Internationaal Cartoonfestival en onze wedstrijdpagina voor meer informatie.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.