0
Posted 07/07/2015 by Arno in Comics
 
 

Grant Morrison is de nieuwe Editor-in-Chief van Heavy Metal Magazine


Grant Morrison wordt de nieuwe editor-in-chief van Heavy Metal, de Amerikaanse versie van het sci-fi/fantasymagazine Métal Hurlant. De legendarische Schotse comicbookschrijver, bekend  van o.a. The Invisibles, All-Star Superman, Batman: Arkham Asylum en New X-Men, zal zich niet enkel bezighouden met redactionele taken, maar ook nieuwe verhalen schrijven. Het eerste deel van Heavy Metal onder Morrison verschijnt in februari 2016.

De schrijver wil alvast terug wat van die 70s punk uit de beginjaren van Heavy Metal terugbrengen. Momenteel zou hij al in gesprek zijn met o.a. zijn Batman Inc.-kompanen Frazer Irving en Chris Burnham om nieuw materiaal te produceren. Met Morrison halen Jeff Krelitz en David Boxenbaum – dewelke Heavy Metal in 2014 overnamen van TMNT mede-schepper Kevin Eastman – opnieuw een grote naam binnen voor het comicbookmagazine. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.