Random Article


Image Expo: Brian K. Vaughan schrijft een speciaal The Walking Dead verhaal

 

0
Posted 05/07/2015 by

Een van de grootste nieuwtjes uit de recente Image Expo van 2 juli was het bericht dat Brian K. Vaughan (Saga, Y The Last Man) een verhaal van The Walking Dead zal schrijven. Dat is nogal opvallend aangezien Robert Kirkman, in de twaalf jaar dat zijn zombieserie nu loopt, nog nooit een andere schrijver op de reeks heft gezet. Maar het hoorde allemaal bij een opvallende deal.

In 2013 startten Brian K. Vaughan en Marcos Martin (Captain America, Joker: Last Laugh) een eigen uitgeverij genaamd Panel Syndicate. Via dit label publiceerde dit tweetal de digitale comic The Private Eye, die was ontworpen om gelezen te worden via apparaten als tablets en smartphones. Wat ook opviel was dat het publiek de optie werd geboden om te betalen voor de comic wat ze wilden. En mensen waren zeker bereid om te betalen voor een download en beide heren waren erg tevreden over de opbrengsten.

Kirkman was erg te spreken over The Private Eye en probeerde Vaughan en Martin over te halen om een papieren editie uit te geven bij Image Comics. Beide heren hielden dat af, maar hebben zich toch laten overhalen. Hun prijs? Het recht om een one-shot te maken van The Walking Dead dewelke exclusief op Panelsyndicate.com verkrijgbaar zal zijn.

Zowel de digitale The Walking Dead als de papieren editie van The Private Eye zullen in november verkrijgbaar zijn.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.