Random Article


Subtitel van Marvel’s Guardians of the Galaxy 2 officieel bevestigd

 

0
Posted 29/06/2015 by

Zonet bevestigde regisseur James Gunn dat ieders favoriete gemodificeerde wasbeer Rocket Raccoon en wandelende boom Groot zullen terugkeren in  Guardians of the Galaxy Vol. 2. Eerder vandaag hintte Kevin Feige, CEO van Marvel Studios en brein achter Marvel’s filmuniversum, al naar de ondertitel voor het vervolg op de eerste, sublieme Guardians of the Galaxy-film.

De titel verwijst natuurlijk naar de ondertussen legendarisch geworden soundtrack met popsongs uit de jaren 70 en 80, toepasselijk getiteld Awesome Mix Vol.1. In de eerste film was naast de vaak voorkomende humoristische ondertoon, ook een emotioneel verhaal voor teamleider Peter Quill/ Star-Lord (Chris Pratt) verbonden aan deze cassettetape. Wij kunnen alvast niet wachten voor het zonder twijfel spetterende vervolgverhaal rond Star-Lord, Rocket Raccoon, Groot, Drax The Destroyer en Gamora. James Gunn beloofde een grootser verhaal, maar tegelijk ook een nog meer emotionele toon.

Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol.2 komt eraan in mei 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.