1
Posted 18/06/2015 by Killian in Comic Cons
 
 

Casper Van Dien (Starship Troopers) komt naar FACTS 2015


Met Casper Van Dien werd zonet de nieuwste gast voor FACTS 2015 aangekondigd. De Amerikaanse acteur is bekend van onder meer zijn rollen als Johnny Rico in de Starship Troopersfranchise en Sleepy Hollow, en speelde tevens in een heel resem minder bekende sciencefictionfilms. Recent vertolkte hij nog Johnny Cage in het tweede seizoen van Mortal Kombat Legacy. Van Dien vervoegt o.a. Sylvester McCoy op de groeiende, erg indrukwekkende lijst van acteurs en artiesten voor deze vijfentwintigjarige jubileumeditie van de grootste sci-fi, comics- en animebeurs in de Benelux.

Naar ondertussen goede gewoonte gaat FACTS ook dit jaar door in de Flanders Expo te Gent, maar deze keer op zaterdag 26 en zondag 27 september 2015. Het zal de eerste editie zijn onder de nieuwe organisatie, namelijk Artexis Easyfairs. De officiële website vind je hier.

starship-troopers-casper-van-dien

MORTAL KOMBAT 2

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.