0
Posted 16/06/2015 by Arno in Events
 
 

Cosplay groots aanwezig op FirstLook Festival


Firstlook Festival, één van de grootste game-evenementen in de Benelux, zal dit jaar zwaar uitpakken met cosplay. Traditioneel worden hier in oktober de nieuwste games, hardware en gadgets getoond aan de Belgische en Nederlandse gamers, maar in samenwerking met de community en met de J-POP Foundation (organisatoren van de AnimeCon) zullen nu ook de officiële voorrondes van het WK Cosplay in de Jaarbeurs te Utrecht plaatsvinden. De winnaars mogen dan naar de finale in augustus 2016. Cosplay krijgt ook een eigen domein op het festival, met een podium, fotowalls, ruimte voor fotografen, wedstrijden en shops.

Firstlook wordt dit jaar Firstlook Festival en vindt op 9-11 oktober plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Verwacht naar goede gewoonte een leuk event met alles voor de liefhebbers van de nieuwste games, gadgets en hardware, maar ook indies, live streaming, eSports, anime en retro. Meer info en tickets vind je op de officiële website: www.firstlookfestival.nl.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.