0
Posted 12/06/2015 by Arno in Comics
 
 

Internationaal Cartoonfestival Knokke-Heist zoekt Superhero Cosplayers


So you think you’re a hero?

affichecartoon-250x354Van zondag 5 juli tot en met vrijdag 2 september vindt er voor de inmiddels 54ste keer het Internationaal Cartoonfestival van Knokke-Heist plaats. Het gratis evenement gaat door in het Cartoonpaviljoen op het strand vlak voor het casino van Knokke-Heist en staat dit jaar volledig in het teken van superhelden. Brainfreeze is al enige tijd de grootste website en dé referentie voor comics en superhelden in de Benelux. Wij mogen ons dan ook een trotse partner van deze editie van het Internationaal Cartoonfestival noemen en hebben natuurlijk enkele leuke plannen voor jullie.

Op zaterdag 4 juli wordt het 54ste Cartoonfestival officieel geopend in bijzijn van pers en VIPs. Hiervoor worden er tal van cosplayers gevraagd om de boel wat op te vrolijken. Het begrip superheld wordt zeer breed genomen. Dus naast cosplays van bekende DC Comics- en Marvel- en andere superheldenfiguren, zijn cosplays van Star Wars-personages en Vlaamse stripfiguren ook toegestaan (beide zullen overigens ook een grote aanwezigheid op het festival hebben). Niet enkel de helden, maar ook de villains zijn natuurlijk welkom.

Vanaf 14 uur gaat alles van start en een fotoshoot wordt voorzien om 15u. Als cosplayer wordt je uiteraard voorzien van een hapje en een drankje en krijg je de mogelijkheid om het Cartoonfestival in avant-première te bezoeken. Alle geregistreerden ontvangen ook een leuke verrassing en er is zelfs de kans om mee te doen in een promotiefilmpje.

Voel je je geroepen? Meer info en aanmelden kan op http://cartoonfestival.knokke-heist.be/SYTYH

Alles over het Internationaal Cartoonfestival lees je hier en op de officiële website.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.