14
Posted 10/06/2015 by nout in Columns
 
 

Brainfreeze Podcast #27: Battlestar Galactica

Podcast27

Tijdens de Brainfreeze Podcast praten we over all things comics. Tijd dus voor een tv-serie. Wat heeft dat met comics te maken? Goed luisteren!

#27 – Battlestar Galactica

itunes

Ongeveer 10 jaar geleden FTL-jumpte de re-imagining van Battlestar Galactica op het tv-scherm. Vier magistrale seizoenen lang hield de reeks Game of Thrones-gewijs vriend en vijand van sci-fi in de ban. Jouw favoriete pod-o-nauten overlopen associatief de hele reeks en bespreken enkele van de grote personages, belangrijke verhaallijnen, sterktes en zwaktes van de hele serie. Blijf weg als je schrik hebt van spoilers, wat dat doen we van bij de eerste paar minuten…

Nieuws: de Eisner Award-nominaties, Marvel hates FOX en DC zet reclame op de onderste helft van een verhaalpagina.

Comics: Locke & Key vol. 4 door Joe Hill en Gabriel RodriguezThe Fade-Out Magazine Variant Edition door Ed Brubaker en Sean Phillips en Deadpool vol. 2: Soul Hunter door Gerry Duggan, Brian Posehn en Mike Hawthorne.

Met: Malkavian, Pablo & nout en nog meer jingles!

Tijdcodes

  • de fout van nout: 3:54
  • Nieuws (10:40): Eisner Awards 11:50, Marvel vs Fox 25:00 en DC en de horizontale reclame 34:20
  • Hoofdtopic: Battlestar Galactica 39:10
  • Wat hebben we gelezen: 1:51:00

Wedstrijd

Elke Brainfreeze Podcast bevat naar goede gewoonte ook een wedstrijd. Ook deze keer kan je een comic winnen door gewoon te reageren opBSG deze post. Je maakt deze keer kans op Battlestar Galactica HC vol. 1 door Greg Pak en Kyle Raynor.

Heb je bovendien een andere vraag, al dan niet over comics, wij beantwoorden ze graag in een volgende podcastVertel je vriend(inn)en over ons, deel het op Facebook en Twitter, schreeuw het van de daken! Wat vind je van die nieuwe intro-bumper? Laat het weten in de comments!

Eva wint DC’s Who is Wonder Woman? door Allan Heinberg en Terry Dodson!! Proficiat Eva ! Stuur een email met je gegevens naar wedstrijd@brainfreeze.be en hij belandt binnenkort bij jou in de bus.

Feedback

Natuurlijk willen we ook feedback van jullie krijgen over deze podcast. Wees niet karig met kritiek, wij kunnen er tegen en willen graag leveren wat jullie willen horen.

Catch you on the pod side!

Comments

comments


nout

 
avatar
I do comics. All. The. Time.